SEWAC

Social entrepreneurship as a women way to the active citizenship

Learn More
PL.EN.LT.GR.IT.RO

Scopuri

În acest proiect, partenerii se vor confrunta cu problema lipsei de implicare a femeilor (în special din grupuri dezavantajate, care se confruntă cu probleme speciale, cum ar fi handicap fizic sau mental, de lipsa banilor sau asistate social și care sunt considerate din punct de vedere politic a fi fără putere suficientă sau alte mijloace de influență) în cetățenia activă. Astfel, scopul principal al acestui proiect este de a arăta acestor femei abordarea activă a vieții, prin implicarea în antreprenoriatul social.

alt text

Despre Proiect

Prin proiectul nostru, vom contribui la a treia arie de intervenție a Planului de acțiune pentru antreprenoriat 2020, lansată de Comisia Europeană: dinamizarea culturii antreprenoriatului în Europa, care se poate face numai prin intermediul schimburilor culturale și interculturale și prin combinarea eforturilor din diferite țări spre un obiectiv comun.

Necesitatea unei cooperări europene constă mai ales în importanța de a crea o mentalitate trans-culturală, o nouă atitudine antreprenorială, care include implicarea socială, pentru o mai bună calitate a locurilor de muncă și a viații.

În final, dar nu mai puțin important: o abordare comună este necesară nu numai pentru rezultate mai bune, dar va fi și mult mai rentabilă, decât dacă fiecare țară va lucra în acest sens pe baze regionale.

alt text alt text alt text alt text

Proiectul este axat pe îmbunătățirea cunoștințelor femeilor cu privire la posibilitatea de a crea și a dezvolta întreprinderi sociale. Ele vor fi motivate, de asemenea, în organizarea întreprinderilor sociale și în implicarea prin intermediul activităților întreprinderilor sociale existente și să fie cetățeni mai activi.

Proiectul abordează problema dezvoltării cetățeniei active prin instrumente sociale antreprenoriale, care vizează grupurile dezavantajate de femei, cum ar fi femeile fără loc de muncă și alte femei care se confruntă cu excluderea socială.

EUR-LEX

 

Parteneri

Ronald S. LauderFundatia

LOGO

Romania

 • 15 Iuliu Barasch, 3rd district
 • 09000 Bucharest
 • tel/fax : +40 318055772
 • e-mail: lauder1@digi.ro

INNCREAFundacja Wspierania Rozwoju Innowacji i Kreatywności

INNCREA

Poland

KEKPAPKΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

LOGO

Greece

 

Renato GuttusoIstituto Comprensivo

LOGO

Italy

 

VPIVISUOMENES PAZANGOS INSTITUTAS

VPI

Lithuania

 

DONNAASSOCIAZIONE PROMOZIONE

LOGO

Italy

.

.

 

Rezultate

 

Newsletters

Newsletter 1

 • Newsletters
 • News1_en News1_pl News2_en News2_pl News3_en News3_pl News4_en News4_pl

Video

VIDEO

 • Video
 • video1 video2 video3 video4 video5

Trening modules

Trening modules

 • Trening modules
 • Trening module 1 Trening module 2 Trening module 3 Trening module 4 Trening module 5 Trening module 5
 

.

Contactati-ne


Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos pentru a vă abona la newsletter.
 •  SEWAC Contact
 •  SEWAC Newsletter

code